Engels-vlag1nl 

Veilig en vertrouwd winkelen bij HG Dipping

Bij HG Dipping kunt u in ieder geval veilig en vertrouwd winkelen en dit wordt ook bevestigd door de onafhankelijk keurmerk die wij mogen dragen. Het keurmerk voert een grondige inspectie uit voordat zij tot certificering overgaat. Zo wordt gekeken of u veilig kan betalen, of uw gegevens veilig worden opgeslagen en of wij ons wel aan alle voorwaarden houden.

Op alle punten die belangrijk zijn om veilig en vertrouwd te winkelen geeft het keurmerk aan dat wij daaraan voldoen. Heeft u toch nog vragen over het bestellen via internet, neem dan contact met ons op. info@hgdipping.nl of bel (+31) (0)621916013

HG Dipping is gecertificeerd door:

Webshop Keurmerk
wsk_ls1_medium

De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Keurmerk van thuiswinkels, die hun producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. Met meer dan 3900 aangesloten webwinkels is de Stichting het grootste erkende Keurmerk van Nederland. De bij het Nederlandse Webshop Keurmerk aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van de Stichting. De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels.

Per 1 juli 2012 is de stichting aangesloten bij de Stichting Geschillen Commissie met een eigen Geschillencommissie Webshop, geheel onafhankelijk van de Stichting Webshop Keurmerk. De aansluiting heeft plaats gevonden in overleg met de Consumentenbond en de SGC.

Op 17 april 2008 heeft Webshop Keurmerk de keurmerkentoets van het Ministerie van Economische Zaken ondergaan. De toets is uitgevoerd door de Raad voor Accreditatie. In deze toets wordt gekeken of een keurmerk en de manier waarop het keurmerk wordt verleend, wel betrouwbaar is. De betrouwbaarheid wordt uitgedrukt met een rapportcijfer, op de schaal van 1 tot 10.

Het Webshop Keurmerk heeft een 10 gekregen. Klik hier voor de beoordeling.

U kunt uw mening delen

U kunt u ervaringen delen bij de websites waar HG Dipping op voorkomt.

«Terug naar Klantenservice