Engels-vlag1nl 

iDeal


Met iDEAL kunt u veilig en gemakkelijk uw bestelling bij HG Dipping afrekenen.
U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving (die beveiligd wordt door uw eigen bank).
Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL wordt ondersteund door: ABN AMRO, Van Lanschot, ING Bank, Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, Friesland, SNS Regio, Triodos en Knab.

PayPal


PayPal is een wereldwijd onlinebetaalsysteem. Om gebruik te kunnen maken van PayPal moet u zich aanmelden met een e-mailadres. Betalingen kunt u met uw bankrekening, creditcard of een PayPal-rekening (waar u een tegoed op plaatst) doen.

Creditcard


Visa en mastercard zijn creditkaarts waar wereldwijd mee betaald kan worden. Visa verwerkt jaarlijks de meeste transacties en is de meest geaccepteerde kaart in de wereld. Mastercard is opgericht als alternatief voor visa en is uitgegroeid tot een wereldwijde aanbieder van zowel creditkaart als debetkaart. Maestro is een debetkaart en wordt in heel europa geaccepteerd. De betaling met Maestro wordt meteen verrekend met de rekening van de consument.

Bankcontact/ Mister Cash


Met Bancontact/ Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen. Bancontact/ Mister Cash is vergelijkbaar met iDeal. Met Bancontact/ Mister Cash kunt u veilig en gemakkelijk uw bestelling bij HG Dipping afrekenen.
U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving (die beveiligd wordt door uw eigen bank).
Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bankcontact/ Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Bankcontact/ Mister Cash wordt ondersteund door: Dexia, Fortis, ING Bank, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank.

Sofort Banking


SOFORT Banking is één van de snelst groeiende betaalmethoden in Europa. Consumenten betalen eenvoudig in de eigen vertrouwde bankomgeving. SOFORT Banking wordt geaccepteerd in 11 europese landen.

GiroPay


Giropay is snel uitgegroeid tot de meest geaccepteerde online betaalmethode van Duitsland en is beschikbaar voor alle consumenten met online bankieren. Consumenten betalen in de eigen bankomgeving, waar de betalingen direct worden verwerkt.

Vooruitbetaling


U kunt het totaalbedrag ook eerst zelf overmaken op één van onze rekeningen.
De snelste verwerking is om het bedrag van bank naar bank over te maken.
Ons bankrekeningnummer kunt u vinden in de bevestigings-e-mail die u ontvangt na het afronden van de bestelling of hier.
Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, versturen wij uw bestelling zo snel mogelijk.

Contante betaling


Bij afhalen van producten kunt u er ook voor kiezen om contant te betalen. Contante betaling = gepaste betaling.

Achteraf betaling


Alleen binnen NL, en alleen voor 18+. Minimale orderwaarde € 15,-, maximale orderwaarde € 150,- bij een eerste bestelling of € 300,- bij een volgende bestelling. – Privacy statementContactWebsite

«Terug naar Klantenservice